Kerst in MergelRijk

MergelRijk is één van de mooiste Kerstgrotten, met unieke mergelbeelden en miniatuurwereld.

In een intieme Kerstsfeer ziet u schitterende mergelsculpturen die de vele verhalen uitbeelden over mergel en grotten. Dit jaar uitgebreid met een prachtige miniatuurwereld van Lemax. Ook wordt een unieke film van het Kerstverhaal vertoond, gemaakt door de van TV bekende mergeltekenaar. Verder valt er nog véél meer te beleven voor jong en oud, en als hoogtepunt mag iedereen zelf een eigen Kerstsouvenir van mergel maken!

In het sfeervolle en verwarmde Restaurant van MergelRijk, kunt u tijdens MergelRijk genieten van heerlijke warme dranken en Limburgse lekkernijen. Meer informatie over een warm welkom in Restaurant – Trouw- en Feestlocatie Daelhemergroeve is te vinden op www.daelhemergroeve.nl. Deze feestelijke grot is ook een perfecte locatie voor groepen!

MergelRijk is ook deelnemer aan de Route d’Amuse, combineer uw culinaire wandeling door Valkenburg met een bezoek aan MergelRijk.

Openingstijden
MergelRijk is tijdens Kerststad Valkenburg (tot en met 7 januari 2018) dagelijks geopend van 11.00 tot 17.00 uur. Behalve op Nieuwjaarsdag.
MergelRijk is op beide Kerstdagen geopend!

Entree
Volwassenen: bijzonder Kerst tarief van € 7,00 (ipv het reguliere tarief van € 9,50)
Kinderen < 13 jaar € 6,50
Kinderen < 4 jaar € 0,00
Koop hier uw tickets voor Kerst in Mergelrijk

Honden niet toegestaan
Goed toegankelijk voor rolstoelen

Bezoekadres
MergelRijk
Daalhemerweg 31a
6301 BJ Valkenburg
Nederland
(Parkeerplaats tegenover onze ingang: Daalhemerweg 142)

T +31(0)43 6013186
info@mergelrijk.nl
http://www.mergelrijk.nl/kerst

BEKIJK HIER MEER FOTO’S (EN VIDEO’S) VAN MERGELRIJK