Kerst in MergelRijk

MergelRijk is een van de mooiste mergelgrotten, met unieke mergelbeelden.

MergelRijk is één van de mooiste historische mergelgroeves. In een intieme Kerstsfeer ziet u prachtige mergelbeelden die de vele verhalen uitbeelden over mergel en grotten. Er wordt een unieke film van het Kerstverhaal vertoond, gemaakt door de van TV bekende mergeltekenaar. Er is veel te zien én te beleven voor jong en oud en als hoogtepunt mag iedereen er zelf een eigen Kerstsouvenir van mergel maken!

In de sfeervolle en verwarmde Brasserie van MergelRijk, kunt u tijdens MergelRijk genieten van heerlijke warme dranken en Limburgse lekkernijen. Meer informatie over een warm welkom in Brasserie – Trouw- en Feestlocatie De Feestgrot is te vinden op www.feestgrot.nl. Deze feestelijke grot is ook een perfecte locatie voor groepen!

MergelRijk is ook deelnemer aan de Route d’Amuse, combineer uw culinaire wandeling door Valkenburg met een bezoek aan MergelRijk.

Openingstijden
MergelRijk is tijdens Kerststad Valkenburg (tot en met 8 januari 2017) dagelijks geopend van 11.00 tot 17.00 uur. Behalve op Nieuwjaarsdag.
MergelRijk is op beide Kerstdagen geopend!

Entree
Volwassenen: bijzonder Kerst tarief van € 7,00 (ipv het reguliere tarief van € 8,50)
Kinderen < 13 jaar € 6,50
Kinderen < 4 jaar € 0,00
Koop hier uw tickets voor Kerst in Mergelrijk

Honden niet toegestaan
Goed toegankelijk voor rolstoelen

Bezoekadres
MergelRijk
Daalhemerweg 31a
6301 BJ Valkenburg
Nederland
(Parkeerplaats tegenover onze ingang: Daalhemerweg 142)

T +31(0)43 6013186
info@mergelrijk.nl
http://www.mergelrijk.nl/kerst

BEKIJK HIER MEER FOTO’S (EN VIDEO’S) VAN MERGELRIJK