Kerststad Website Header Copy 3

Kerststad Valkenburg

Zet je schrap voor hét kerstspektakel van het jaar

Van 17 november 2023 tot en met 7 januari 2024 is het Geulstadje Valkenburg weer van onder tot boven in kerstsferen gehuld. Geniet gezellig en ontspannen van de vele lichtjes, de muziek en al het lekkers, boven- én ondergronds! Veel plezier!

Wist je dat Kerststad Valkenburg de 7e plek heeft behaald als European Best Christmas Destination? En dat we zijn uitgeroepen tot Most Beautiful Christmas Market in the Netherlands? Wauw! We zien je snel in Kerststad Valkenburg! 

Een sprookjeskerst in Valkenburg

Daar waar de kerstmarkten een echte beleving zijn. Daar waar je eindeloos kunt wandelen in unieke wonderschone winterlandschappen. Daar waar de kerstliefde door de maag gaat. Daar waar duizenden kerstlichtjes fonkelen en zovéel leuks te beleven is. In Valkenburg strijk je neer, voor een kerst in magische sfeer! 

Kerstklokje Bij Valkenhof

Ga goed voor­bereid op pad

Wil je het maximale uit je bezoek halen? Bestel voorafgaand aan je bezoek online tickets voor betoverende kerst-activiteiten in onze Tickli ticketshop.

Op avontuur in Kerststad

In Kerststad Valkenburg valt zoveel te beleven! Laat je meevoeren door de ondergrondse betovering in de kerstgrotten van Valkenburg met de gezelligste kraampjes, sfeervolle lichtjes, het kerstverhaal verteld in groot en klein en meterslange miniatuurdorpjes. Het hele stadje is in kerstsferen gehuld voor dat onvervalste kerstgevoel. Wat ga jij allemaal doen? 

Maak kennis met Professor Dr. Falckenstein

Als hulp van de Kerstman is Professor Dr. Falckenstein weer onderweg naar Kerststad Valkenburg. Nadat hij vorig jaar is geland in Kerststad Valkenburg, wil hij nergens liever zijn. Als hulp van de Kerstman is hij continue bezig met het verzamelen van wensen. 

Kom en ervaar de magie zelf!

Bekijk de video van de afgelopen editie 

VVV Visit winkel Valkenburg kerst

Het leukste startpunt van je bezoek!

De Visit Zuid-Limburg Experience in Valkenburg (Theodoor Dorrenplein 5) is hét startpunt om Kerststad Valkenburg te ontdekken. Kom langs voor het antwoord op al je vragen, de beste insider tips, en laat je verrassen door het uitgebreide assortiment aan heerlijke streekproducten en de leukste kerstcadeaus!

Magische kerstmomenten

Deel jouw meest magische Kerststad Valkenburg moment met ons via #kerststadvalkenburg of @kerststadvalkenburg