Route d’Amuse Valkenburg aan de Geul

Valkenburg Bezoek website Bestel tickets

Route d’Amuse Valkenburg aan de Geul

Route d’Amuse Valkenburg aan de Geul Diverse locatiesValkenburg Naar de website
Al vele jaren wordt deze culinaire wandeling georganiseerd in de kerstperiode en de opbrengst draagt bij tot het organiseren van de vele evenementen van Kerststad Valkenburg. De wandeling voor Bourgondiërs voert door het het mooie Geulstadje Valkenburg.

Onderweg geniet je van heerlijke amuses bij vier gerenommeerde horecagelegenheden. Je kunt jaarlijks kiezen uit vier verschillende wandelroutes; alle routes omvatten buiten het ‘stadse’ deel een stuk door de prachtige natuur die Valkenburg omringt. Kinderen krijgen een passende kinder- amuse als ze dat willen en voor vegetariërs wordt er ook een alternatieve amuse verzorgd.

Wanneer?
15 november t/m 5 januari 2020
De route is tijdens bovenstaande periode te lopen.

De routes zijn van 15 november t/m 5 januari 2020 dagelijks te wandelen tussen 12:00 en 18:00 uur (uitgezonderd  24, 25, 31 december en 1 januari). 

Tip: op de zondagen in december kan het druk zijn. Wandel dan de route in omgekeerde volgorde of begin lekker op tijd. Reserveren bij de restaurants is niet mogelijk, maar bestel wel vooraf alvast je ticket.

Overzicht

Prijs

De Route d’amuse is verkrijgbaar bij de Visit Zuid-Limburg Experience Valkenburg (Theodoor Dorrenplein 5), Landal Kasteeldomein de Cauberg en deelnemende horeca.

Data 15-11-2019 t/m 5-1-2020
Contact
Diverse locaties, Valkenburg

Tickets

Kijk voor meer tickets op www.tickli.nl

Dit vind je vast ook interessant!

Ontdek op onze website nog meer leuke tips en thema's, bezienswaardigheden & attracties. Klik op een van onderstaande links en zie wat er allemaal te doen is.
Wandelen

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website