BEZOEKERSINFO KERSTSTAD VALKENBURG

Kerststad Valkenburg Informatie

BEZOEKERSINFO

Tickets kerstactiviteiten

Om de Kerststad activiteiten te bezoeken, zijn er bij VVV Zuid-Limburg tickets te koop via de online ticketshop Tickli-Ticketshop Limburg of fysiek in de Limburg Winkels. Meer informatie over de ticketverkoop volgt zo spoedig mogelijk.

Limburg Winkel
Op zoek naar een leuk, origineel kerstcadeau? In de Limburg Winkels van VVV Zuid-Limburg kunt u kiezen uit tal van originele cadeaus. Er is volop keuze uit streekproducten (bijvoorbeeld jams, dressings, bieren, wijnen, enz.), luxe verzorgingsproducten, boeken, enz. Of wat dacht u van een Dinercheque, Bioscoop- of Theaterbon voor gezellig avondje uit? Of misschien een VVV Cadeaubon die u bij winkels, hotels en dagattracties door heel Nederland kunt inwisselen?

Kortom, een zeer divers aanbod, waarover VVV Zuid-Limburg u graag informeert. Loopt u eens binnen bij één van de vestigingen van VVV Zuid-Limburg in Valkenburg, Gulpen, Heerlen, Sittard en Vaals of kijk op www.vvvzuidlimburg.nl

Uw Verblijf
Tijdens de kerst is het prima vertoeven in Kerststad Valkenburg. VVV Zuid-Limburg nodigt u uit voor een heerlijk verblijf in deze regio. Laat u informeren over de vele overnachtingsmogelijkheden en sfeervolle accommodaties.
Bezoek voor meer informatie de website: www.vvvzuidlimburg.nl of bel: 0900-555 9798 (€ 1,00 per gesprek).

Kerst in Zuid-Limburg
In Zuid-Limburg vinden er tijdens de kerstperiode vele leuke evenementen plaats. Wanneer u wilt weten wat er tijdens de kerstperiode te beleven is, kunt u de website www.kerstinzuidlimburg.nl raadplegen.

Contactgegevens

VVV Limburg Winkel Valkenburg
Th. Dorrenplein 5, Valkenburg
Tel. 0900-5559798 (€ 1,00 per gesprek)
e-mail: reserveringen@vvvzuidlimburg.nl / website: www.vvvzuidlimburg.nl

Openingstijden tijdens Kerststad Valkenburg:

  • Ma. t/m zat. 09.00 – 17.00 uur.
  • Zondagen 20 en 27 november en 4, 11 en 18 december van 10.00 tot 16.00 uur
  • Op 24 en 31 december van 09.00 tot 16.00 uur.

Bereikbaarheid

Om uw bezoek aan Kerststad Valkenburg goed te kunnen plannen is het goed om de volgende informatie met betrekking tot bereikbaarheid en parkeertips te lezen. Kerststad Valkenburg is via autosnelwegen en middels openbaar vervoer vanuit alle richtingen zeer goed te bereiken.

Met de auto naar Kerststad Valkenburg

  • Vanuit de richting Eindhoven: Komend vanuit Eindhoven volgt u de autosnelweg A2 richting Maastricht en neemt u de afslag naar Valkenburg. Volg hierna de borden naar Valkenburg. In verband met grote wegwerkzaamheden aan de A2 bij Maastricht kan deze route met omleidingen zijn aangegeven.
  • Vanuit de richting Brussel: U volgt de autosnelweg A3 van Brussel richting Liège (Luik). In Luik (Liège) volgt u de autosnelweg E25 richting Maastricht. In Maastricht neemt u de autosnelweg A79 richting Valkenburg/Heerlen, vervolgens neemt U de afslag 3 Valkenburg. Onderaan de afrit gaat u rechtsaf richting Valkenburg. In verband met grote wegwerkzaamheden aan de A2 bij Maastricht kan deze route met omleidingen zijn aangegeven.
  • Vanuit de richting Keulen – Aken – Heerlen: U rijdt van Keulen richting Aken, Aken Heerlen E314, volg de autosnelweg A79 richting Heerlen, Valkenburg, Maastricht. Neem afslag 3 Valkenburg-Houthem (niet Valkenburg Centrum). Onderaan de afrit gaat u op de rotondes linksaf richting Valkenburg.
    In Valkenburg zult u via de bewegwijzering geadviseerd worden naar de algemene parkeerplaatsen.

Met het openbaar vervoer naar Kerststad Valkenburg
Het NS-station in Valkenburg ligt op 5 minuten loopafstand van het centrum. Vier keer per uur rijden treinen vanuit Maastricht en Heerlen van en naar Valkenburg. Ook vanaf Kerkrade en Aken (Duitsland) is Valkenburg per trein bereikbaar. Verder is er rechtstreeks busvervoer met Maastricht, Heerlen, Vaals en Sittard en zijn er buurtbusdiensten die u in het Centrum van Valkenburg kunnen afzetten. Zie voor actuele info en tijden: www.9292.nl

Klik hier voor uitgebreidere informatie over bereikbaarheid en parkeermogelijkheden in Valkenburg.

 

Parkeren in Valkenburg

In de kern van Valkenburg kunt u op diverse plaatsen parkeren:

KerstParkeren2015

Klik hier voor een uitgebreide plattegrond met parkeergelegenheid.

Belparkeren Valkenburg
Parkeren op straat kan in de gemeente Vallkenburg aan de Geul vanaf nu worden betaald met ‘belparkeren’. Hiermee kunnen automobilisten en motorrijders met hun mobiele telefoon snel en veilig achteraf hun parkeertijd afrekenen.

 

kerststad-valkenburg-achtergrond2