Winters Sprookjesbos

Winters Sprookjesbos

Sprookjesbos, Sibbergrubbe 2a
Valkenburg
Kom tijdens Kerststad Valkenburg naar Sprookjesbos Valkenburg en laat je door één van onze winterse sprookjesfiguren meevoeren naar onze mergelgroeve voor een romantisch winterverhaal. De wandeltocht gaat dwars door onze vallei alwaar je een rondje mee kan draaien in onze authentieke draaimolen of mee kan deinen in het schommelschip. 

De tocht gaat verder en dieper het bos in waar de sprookjesbosbewoners allemaal hun best hebben gedaan om hun huisjes zo gezellig mogelijk te versieren. Sommigen hebben zelfs kerstmuziek op gezet. Beneden bij onze mergelgroeve wacht de laatste verrassing van onze winterse sprookjestocht: diep in de berg verscholen wacht onze verhalenverteller op jou en neemt je mee op reis in zijn winterse fantasiewereld van: er was eens…..Prijs


Periode: 19 november 2022 t/m 8 januari 2023 (1e & 2e kerstdag en 1 januari gesloten)

Tot aan Kerstvakantie (t/m 21 dec), elke woensdag, zaterdag en zondag van 12.00 tot 18.00 uur
In de Kerstvakantie: elke dag van 12.00 tot 18.00 uur
(Eerste sprookjestocht 12.30 uur – Laatste sprookjestocht 17.00 uur)

Doelgroep: Jong & oud
Toegangsprijs: €5,00
(Helaas niet toegankelijk voor rolstoelen)

Data


  • 18-11-2022 t/m 8-1-2023

Tickets

Kijk voor meer tickets op www.tickli.nl

Stem op Kerststad Valkenburg !

Kerststad Valkenburg is in de race om in de top 10 te komen voor Europeans Best Christmas Destination! Naast dat we ook verkozen zijn tot Best Christmas Destination van Nederland dit jaar, dingen we ook mee naar de Europese titel. Stem jij mee? Klik dan hier!