KERSTSTAD VALKENBURG

Kerst MINIATUREN in MergelRijk

Kerst Miniaturen, Mergelbeelden en nog véél meer kerstbeleving!

In de grot van MergelRijk zijn er dit jaar nóg meer kerstminiaturen te bewonderen. U komt ogen tekort bij het zien van de vele details, honderden huisjes, bewegende attracties, duizenden figuranten en kerstbomen. De sfeervol verlichte grot met haar bijzondere kerstbeleving en prachtige beelden van mergel vertelt u ook nog alle interessante verhalen over grotten en mergel. Iedereen mag zelf (gratis) een eigen mergel-souvenir maken in het grottenatelier. In een unieke film tekent de zandtovenaar, bekend van TV, het kerstverhaal. Ook voor kinderen is er veel te zien en te doen aan de hand van een spannende speurtocht. En tenslotte kunt u in het unieke grotrestaurant terecht voor een hapje en een drankje.

Openingstijden
MergelRijk is tijdens Kerststad Valkenburg (tot en met 6 januari 2019) dagelijks geopend van 11.00 tot 17.00 uur. (kassa sluit om 16.00 uur)  Nieuwjaarsdag gesloten.
MergelRijk is ook op beide Kerstdagen geopend!

Entree
Volwassenen: bijzonder Kerst tarief van € 7,00 (ipv het reguliere tarief van € 9,75)
Kinderen < 13 jaar € 6,50 (ipv het reguliere tarief van € 7,75)
Kinderen < 4 jaar € 0,00)

Koop hier alvast uw tickets voor Kerst in Mergelrijk

Honden niet toegestaan
Goed toegankelijk voor rolstoelen. Vanwege de deels ongelijke mergelvloer is echter niet iedere rolstoel geschikt. Toiletten zijn met een gewone rolstoel te bereiken middels een klein rolstoelliftje, niet met een zware rolstoel of scootmobiel. Er is geen invalidentoilet aanwezig.

Bezoekadres
MergelRijk
Daalhemerweg 31a
6301 BJ Valkenburg
Nederland
(Parkeerplaats tegenover onze ingang: Daalhemerweg 142)

T +31(0)43 6013186
info@mergelrijk.nl
http://www.mergelrijk.nl/kerst

BEKIJK HIER MEER FOTO’S (EN VIDEO’S) VAN MERGELRIJK