KERSTSTAD VALKENBURG

Kerst in MergelRijk

Kerst Miniatuurwereld in de kerstgrot Mergelrijk!

MergelRijk is één van de mooiste kerstgrotten, met unieke mergelbeelden en miniatuurwereld. In een intieme kerstsfeer ziet u dit jaar een “Ondergrondse Kerst-Miniatuurwereld”. En schitterende mergelsculpturen die de vele verhalen uitbeelden over mergel en grotten. Ook wordt er een unieke film van het kerstverhaal vertoond, getekend door de van TV bekende mergeltekenaar. Verder valt er nog véél meer te beleven voor jong en oud. Kinderen ontvangen een leuk speurtochtboekje, en als een van de hoogtepunten mag iedereen zelf een kerstsouvenir maken van mergel.

In het sfeervolle en verwarmde Restaurant van MergelRijk, kunt u tijdens MergelRijk genieten van heerlijke warme dranken en Limburgse lekkernijen. Meer informatie over een warm welkom in Restaurant – Trouw- en Feestlocatie Daelhemergroeve is te vinden op www.daelhemergroeve.nl. Deze feestelijke grot is ook een perfecte locatie voor groepen!

Openingstijden
MergelRijk is tijdens Kerststad Valkenburg (tot en met 6 januari 2019) dagelijks geopend van 11.00 tot 17.00 uur. (kassa sluit om 16.00 uur)  Nieuwjaarsdag gesloten.
MergelRijk is ook op beide Kerstdagen geopend!

Entree
Volwassenen: bijzonder Kerst tarief van € 7,00 (ipv het reguliere tarief van € 9,75)
Kinderen < 13 jaar € 6,50 (ipv het reguliere tarief van € 7,75)
Kinderen < 4 jaar € 0,00)

Koop hier alvast uw tickets voor Kerst in Mergelrijk

Honden niet toegestaan
Goed toegankelijk voor rolstoelen. Vanwege de deels ongelijke mergelvloer is echter niet iedere rolstoel geschikt. Toiletten zijn met een gewone rolstoel te bereiken middels een klein rolstoelliftje, niet met een zware rolstoel of scootmobiel. Er is geen invalidentoilet aanwezig.

Bezoekadres
MergelRijk
Daalhemerweg 31a
6301 BJ Valkenburg
Nederland
(Parkeerplaats tegenover onze ingang: Daalhemerweg 142)

T +31(0)43 6013186
info@mergelrijk.nl
http://www.mergelrijk.nl/kerst

BEKIJK HIER MEER FOTO’S (EN VIDEO’S) VAN MERGELRIJK