SANTA’S GIFT FACTORY KERSTMARKT

Santa’s Gift Factory: de gezelligste ambachtelijke Kerstmarkt van Valkenburg!

Entree:
Volwassen € 1,00
kinderen onder 12 jaar gratis

Openingstijden:
18 november tot en met 23 december
zo t/m do van 10.00-18.00 uur
vrij – za van 10.00-21.00 uur

Konijnsgracht 11 Valkenburg
www.santasgiftfactoryvalkenburg.nl

WINTERS SPROOKJESBOS

Ontmoet Sneeuwwitje en ga op groeve-avontuur tijdens Winters Sprookjesbos. Maak samen met de heks een toverlantaarn, creëer jouw eigen kerststukje en ontdek de bewoners van het Sprookjesbos tijdens Kerststad Valkenburg. Geniet van de winterse gezelligheid, Sprookjesbos Valkenburg is leuk voor jong en oud!

Entree:
€ 7,50 p.p.
Kinderen t/m 2 jaar gratis

Openingstijden:
woensdag, vrijdag, zaterdag, zondag én dagelijks in de kerstvakantie, m.u.v. 1e Kerstdag en Nieuwjaarsdag. Bekijk de actuele openingstijden op sprookjesbos.nl.

Mini-Schaatsbaan bij De Boshut, Sprookjesbos Valkenburg

Vanaf zaterdag 3 december geopend! Tot en met de kerstvakantie kunnen kinderen zich uit leven op de kunstbaan van 240m2 bij het Sprookjesbos. De schaatsbaan voor kinderen is een mooie aanvulling op Winters Sprookjesbos. De mini-schaatsbaan ligt bij de Boshut. Deze werd afgelopen zomer geopend en vormt een tweede entreelocatie, inclusief parkeerplaats, voor het Sprookjesbos. Deze locatie, bovenop de Heunsberg en naast de Wilhelminatoren, is zowel toegankelijk voor Sprookjesbosbezoekers als families die speciaal voor het schaatsen komen. Voor 5 euro mag je de hele dag schaatsen. Dat is inclusief huurschaatsen. De Mini-schaatsbaan is evenals het Sprookjesbos geopend op woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag en in de kerstvakantie van 10:00 tot 17:00 uur.
www.sprookjesbos.nl/mini-schaatsbaan
Schaatsen incl. materiaal 5 euro
Sprookjesbos 7,50 euro
Combi Sprookjes & Schaatsen 10 euro

SANTA’S VILLAGE

Tijdens de winterperiode verandert het Th. Dorrenplein in hartje Valkenburg in het  sprookjesachtige Santa’s Village. De originele, uit larikshout opgebouwde, chalets hebben een authentieke uitstraling. In de chalets worden hoofdzakelijk kerstgerelateerde artikelen en etenswaren zoals heerlijke oliebollen, crêpes, churos en reibekuchen aangeboden. Uiteraard zal ook de originele Glühwein niet ontbreken.

Europa’s grootste zingende kerstboom
in een prachtig sprookjesachtige setting staat Europa’s grootste zingende kerstboom, verlicht met wel 5000 lampjes en een 10 tal kaarsen en kerstballen die bij inworp van een klein bedrag gaan zingen.  Met uw inworp steunt u tevens een goed doel.

Smaakvol eten en drinken
Naast de vele horecagelegenheden in het centrum kunt u in Santa’s Village genieten van heerlijke warme hapjes en drankjes zoals Glühwein, warme wafels enz..
Voor u en de kleintjes zijn er nostalgische attracties en uiteraard staat Santa de Kerstman op gezette tijden weer klaar om samen met jullie op de foto te gaan staan.

Kerstshoppen
Een bezoek aan Santa’s Village is tevens de ideale gelegenheid om ook een bezoekje te brengen aan het gezellige winkelcentrum van Valkenburg. Sla twee vliegen in één klap en laat je verrassen door het winkelaanbod in de sfeervolle kerststad. Een groot gedeelte van de 70 winkels in het centrum verzorgen prachtige kerstetalages. Vertrekkend vanaf Santa’s Village vind je een perfecte aansluiting op de verschillende winkelstraten. Met de smaakvol verlichte straten maakt het dat Valkenburg aan de Geul echt dè Kerststad van Nederland is.

Openingstijden
Van 18 november 2016 t/m 31 december 2016
Ma. Di. Do.: 12:00 tot 19:00
Wo. Vrij.: 12:00 tot 21:00*
Zaterdag: 10:00 tot 21:00*
Zondag: 10:00 tot 19:00

24 en 31 december tot 17:00
* na 21 december tot 19:00

Entree
De toegang is GRATIS !

Bekijk de website voor meer informatie: www.santasvillage.nl