KERSTSTAD VALKENBURG

Route d’Amuse

Een gezellige wandeling door het mooie geulstadje Valkenburg

Al vele jaren wordt deze culinaire wandeling georganiseerd in de Kerstperiode en de opbrengst draagt bij tot het organiseren van de vele evenementen van Kerststad Valkenburg. De wandeling voor Bourgondiërs voert door het  het mooie geulstadje Valkenburg. Onderweg geniet u van heerlijke amuses bij 5 gerenommeerde horecagelegenheden. U kunt jaarlijks kiezen uit drie verschillende wandelroutes; alle routes omvatten buiten het ‘stadse’ deel een stukje door de prachtige natuur die ons Kerststadje omringt. Kinderen krijgen een passende kinder- amuse als ze dat willen en voor vegetariërs wordt ook een alternatieve amuse verzorgd.

De routes zijn van 16 november 2018 t/m 6 januari 2019 dagelijks te wandelen tussen 12:00 en 18:00 uur (uitgezonderd  24, 25, 31 december en nieuwjaarsdag). Op 26 december worden de amuses bij de meeste restaurants tot 16:00 geserveerd vanwege de Kerstdiners. De route is verkrijgbaar bij VVV Zuid-Limburg, Landal Kasteeldomein De Cauberg, de Readshop Valkenburg en bij de meeste deelnemende restaurants.

De prijzen van de routekaart inclusief mondvermaakjes voor komende editie is nog niet vastgesteld, nadere info volgt.

Reserveren is helaas niet mogelijk.

Informatie over verkooplocaties, de individuele routes en veel meer is te vinden op: www.route-damuse.nl

TIP: De zondagen vanaf 1 december zijn gezellig maar ook erg druk; start tijdig, wandel de route in omgekeerde volgorde of betracht enige tolerantie rondom service en snelheid. Als het u past, ga in die weken liever op een weekdag en geniet van extra service en ruimte.

Bekijk alle details over de Route d’Amuse Heeft u een vraag aan of een tip voor de

 

BEKIJK HIER MEER FOTO’S (EN VIDEO’S) VAN ROUTE D’AMUSE