KERSTSTAD VALKENBURG

Route d’Amuse      bestel HIER direct je ticket

Een gezellige wandeling door het mooie geulstadje Valkenburg

Al vele jaren wordt deze culinaire wandeling georganiseerd in de Kerstperiode en de opbrengst draagt bij tot het organiseren van de vele evenementen van Kerststad Valkenburg. De wandeling voor Bourgondiërs voert door het  het mooie geulstadje Valkenburg. Onderweg geniet u van heerlijke amuses bij 5 gerenommeerde horecagelegenheden. U kunt dit jaar kiezen uit 3 wandelroutes. Alle routes omvatten buiten het ‘stadse’ deel een stukje door de prachtige natuur die ons Kerststadje omringt. Kinderen krijgen een passende kinder- amuse als ze dat willen en voor vegetariërs wordt ook een alternatieve amuse verzorgd.

De routes zijn van 15 november 2019 t/m 6 januari 2020 dagelijks te wandelen tussen 12:00 en 18:00 uur (uitgezonderd  24, 25, 31 december en nieuwjaarsdag). Op 26 december worden de amuses bij de meeste restaurants tot 16:00 geserveerd vanwege de Kerstdiners. De route is verkrijgbaar bij VVV Zuid-Limburg, Landal Kasteeldomein De Cauberg en bij de meeste deelnemende restaurants.

De prijs van de routekaart inclusief 5 mondvermaakjes voor 2019  is momenteel nog niet bekend.

ONZE TIPS:
– De weekenden zijn gezellig maar ook erg druk. Start vroeg, wandel de route in omgekeerde volgorde of betracht enige tolerantie rondom service en snelheid. Als het  past, wandel dan op een weekdag en geniet van extra service en ruimte.
– Reserveren bij de restaurants is niet mogelijk, maar bestel wel vooraf alvast je ticket:

 BESTEL HIER JE ticket voor de route d’amuse

Meer nuttige informatie over de route d’amuse is te vinden op: www.route-damuse.nl

BEKIJK HIER MEER FOTO’S (EN VIDEO’S) VAN ROUTE D’AMUSE