Gevolgen nieuwe coronamaatregelen

Kerststad Valkenburg blijft open met o.a. aangepaste openingstijden (tot 17u). Het dragen van een mondkapje wordt weer verplicht en op de binnenlocaties en in de grotten moet er weer 1,5 meter afstand gehouden worden. De website wordt zo snel mogelijk bijgewerkt met de juiste informatie over de nieuwe maatregelen en openingstijden. 

Frosty Fairy Tale & Magische Groeve

Sprookjestaferelen in Frosty Fairy Tale

Wanneer de zon vroeg ondergaat, de kabouters hun puntmuts diep over de oren trekken en Roodkapje een kruik voor oma meeneemt in haar mandje, weet je één ding zeker: Koning Winter strijkt neer in Sprookjesbos Valkenburg! In ‘Frosty Fairy Tale’ kun je genieten van knusse sprookjestaferelen, met door het gehele park feeërieke lichtjes en kerstkransen.

Nieuw dit jaar bij het Valkenburgse Sprookjesbos is een magische beleving in de groeve onder het park. Deze interactieve tocht van 30 minuten is speciaal voor de mooiste tijd van het jaar omgetoverd tot winterse kerstwandeling en wordt begeleid door kerst-elf Noël. Leuk voor kinderen én volwassenen!

+1
20200924 065537
DSC 0265 (1)
Sprookjesbos 6 (Eleven Media)
Sprookjesbos 1 (Eleven Media)

Ontdek het Sprookjesbos!

Uiteraard mogen ook de attracties niet ontbreken in Frosty Fairy Tale, zoals de draaimolen, het schommelschip, zweefmolen Paradijsvlucht en Jolly Roger’s Zeestorm. Die zijn allemaal te bezoeken, net als de Happy Farm of de Stoneage Train. In de sfeervolle 7D Cinema draait de toepasselijke film ‘Winter Wipe Out’. En smul tijdens je dag of na alle winterse avonturen bij de horecalocaties van overheerlijk eten en drinken, én natuurlijk een kop warme chocolademelk! Zin in nog meer ervaringen? Boek dan de unieke KidsEscape en probeer te ontsnappen binnen de tijd!

Bezoek Frosty Fairy Tale!

Wil je goed voorbereid op pad richting Kerststad Valkenburg, dé kerststad van Nederland? Bestel dan voorafgaand aan je bezoek online je tickets in onze ticketshop.