Frosty Fairy Tale & Magische Groeve

Frosty Fairy Tales & Cavern Quest

Kom tijdens de kerstvakantie naar Sprookjesbos Valkenburg en laat je door één van onze winterse sprookjesfiguren meevoeren naar onze mergelgroeve voor een romantisch winterverhaal. De wandeltocht gaat dwars door onze vallei alwaar je een rondje  mee kan draaien in onze authentieke draaimolen of mee kan deinen in het schommelschip. De tocht gaat verder en dieper het bos in waar de sprookjesbosbewoners allemaal hun best hebben gedaan om hun huisjes zo gezellig mogelijk te versieren.

Sommigen hebben zelfs kerstmuziek op gezet. Beneden bij onze mergelgroeve wacht de laatste verrassing van onze winterse sprookjestocht: diep in de berg verscholen wacht onze verhalenverteller op jou en neemt je mee op reis in zijn winterse fantasiewereld van: er was eens…..

+3

Ontdek het Sprookjesbos!

Uiteraard mogen ook de attracties niet ontbreken in Frosty Fairy Tale, zoals de draaimolen, het schommelschip, zweefmolen Paradijsvlucht en Jolly Roger’s Zeestorm. Die zijn allemaal te bezoeken, ook tijdens Kerststad Valkenburg! En smul tijdens je dag of na alle winterse avonturen bij de horecalocaties van overheerlijk eten en drinken, én natuurlijk een kop warme chocolademelk! 

Bezoek Frosty Fairy Tales & Cavern Quest!