Kerst in Sprookjesbos

Sprookjesbos tijdens Kerststad Valkenburg

Helaas... de Sprookjesbosfiguren zijn dit jaar de weg kwijtgeraakt, waardoor ze niet op tijd zijn het bos te versieren met fonkelende lichten en glinsterende kerstballen.

De Sprookjesbosfiguren, normaal gesproken zo georganiseerd, hadden een briljant idee: ze wilden de magie van kerst naar hun bos brengen. Daarom besloten ze gezamenlijk naar de stad te gaan om kerstversieringen te kopen. Echter, toen de tijd voor de terugreis was aangebroken, merkten ze dat ze hopeloos verdwaald waren. Alle bomen en paden leken allemaal op elkaar. Hierdoor kon het Sprookjesbos helaas niet op tijd versierd worden voor Kerststad Valkenburg.

Gelukkig zijn er tijdens Kerststad Valkenburg genoeg andere magische avonturen om te beleven mét en zonder kids. Bekijk alle activiteiten die van top tot teen in kerstsfeer zijn gehuld. 

Kerstversiering tijdens Kerststad Valkenburg

Magische activiteiten tijdens Kerststad Valkenburg

Gelukkig is er tijdens Kerststad Valkenburg een overvloed aan magische activiteiten om van te genieten. Wat dacht je van de ondergrondse kerstmarkten in de grotten, het bewonderen van de grootste kerstboom van Limburg, het bezoeken van de Parade of het wandelen van de Shadow Lights Route. Er is nog veel meer te beleven!

Lees verder

Boek jouw plekje bij je favoriete attracties