Kerstshow in MergelRijk

Dé kerstgrot van Valkenburg

Bezichtig in de kerstgrot het 30m lange diorama van miniaturen die het Bijbelse kerstverhaal uitbeelden. Laat je meeslepen door het ontroerende kerstverhaal van de Zandtovenaar. Bewonder de vele kerstdorpjes met wel duizenden bewoners in winterse landschappen en de indrukwekkende mergelsculpturen.

Een magische kerstbeleving in de grot!

Kerstshow in MergelRijk is een echte aanrader voor zowel jong als oud en een beleving die je absoluut niet wilt missen! Tijdens Kerstshow in MergelRijk zal het gangenstelsel volledig in kerstsferen worden ingericht. Een sfeervolle grot boordevol lampjes, kerstbomen, kerstbeelden van mergel en overige decoraties. Geloof ons, je komt ogen te kort!

+7
Mergelsculpturen Hoofdafbeelding Kerst 1
Diorama Volkstelling
Miniaturen Treinopstelling 3
Zandtovenaar Zandtovenaar 1

Neem een kijkje in de kerstgrot

Mergelrijk 2 (Eleven Media)

Roderick zoekt licht

In 'Roderick zoekt Licht' gaat priester Roderick Vonhögen op zoek naar hoopvolle verhalen, optimistische mensen en warme tradities die verbinden. In deze aflevering brengt hij een bezoek aan MergelRijk en ontdekt hij het unieke kerstdiorama, waarbij talloze kerstverhalen worden verteld. 

Bezoek Kerstshow in MergelRijk!

MergelijkRijk is niet rolstoeltoegankelijk en honden zijn wel toegestaan. Bekijk hier wat de geldende coronamaatregelen in de MergelRijk zijn.