Professor dr. Falckenstein

Zie jij de vuurvliegjes in de omgeving van Valkenburg al?

Vorig jaar is Professor Dr. Falckenstein met zijn MagiCalibrator neergestort, of zoals hij zelf zegt: “geheel volgens planning geland”, in Kerststad Valkenburg en helemaal verliefd geworden. Hij is zó verliefd op de Kerststad geworden, dat hij er niet meer weg wil. Hij heeft een tijdelijk onderkomen gevonden in de Geulpoort en is van daaruit flink aan de slag gegaan met zijn magische steampunk uitvindingen. Zijn laboratorium is gevuld met zinderende lichtjes, geheimzinnige geluidjes en zwartgeblakerde vergissinkjes.

Gelukkig is het hem gelukt om zijn MagiCalibrator te repareren en zelfs te verbeteren! Hierdoor kan hij vanaf nu de wensen van de kinderen rechtstreeks naar de Noordpool teleporteren. Zijn uitleg over de ingebouwde wensfluxoptatiestraal was helaas niet helemaal te volgen, maar we zagen wel opvallend veel vuurvliegjes rond het apparaat.

In al zijn goedbedoelde enthousiasme is hij dit jaar al erg vroeg het centrum ingetrokken om te kijken hoe de voorbereidingen voor kerst vorderden. Met liefde helpt hij, geheel ongevraagd, alvast een handje mee! Met zijn twee linkerhanden, welteverstaan. Gelukkig staat Karl Heinz altijd voor hem klaar als er weer eens iets mis gaat. 

De MagiCalibrator van Prof. Dr. Falckenstein - die draait op een fluxkern van positieve energie én wensen - zal in Kerststad Valkenburg wensen verzamelen. De MagiCalibrator is dé uitvinding van Prof. Dr. Falckenstein die ervoor zorgt dat de wensen bij de Kerstman terecht komen. Zie je ze al vliegen, de wensen? Denk alvast aan je eigen wens die je aan Prof. Dr. Falckenstein kunt meegeven dadelijk. Waar kom je Prof. Dr. Falckenstein tegen?

Voorbereidingen voor Kerststad Valkenburg

Professor Dr. Falckenstein is druk bezig geweest met alle voorbereidingen voor Kerststad Valkenburg. Kijk mee met al zijn avonturen!