Plan je bezoek

Het ultieme kerstgevoel!

Save the date: Kerststad Valkenburg gaat dit jaar weer door van 15 november 2024 tot en met 5 januari 2025. Zet de datum dikgedrukt in je agenda om het kerstspektakel niet te missen! 🎅
Wil je alvast je bezoek plannen? Boek dan nu alvast jouw favoriete hotel!

In Kerststad Valkenburg is zoveel te beleven. Dat red je nooit in één dag, daarom is het handig om je bezoek vooraf te plannen. Plan je overnachtingen, attracties en de plekken waar je wilt eten en drinken voorafgaand aan je bezoek. Kom doordeweeks naar Kerststad Valkenburg, dan is het minder druk en je geniet van meer ruimte en service. Zo kun je optimaal genieten van je dag of dagen in Kerststad Valkenburg. Vergeet ook vooral niet om je tickets vooraf te boeken voor alle kerstactiviteiten die je wilt doen. 

Plan je bezoek tijdens Kerststad Valkenburg

Kom doordeweeks!

Bezoek Kerststad Valkenburg door de week. In de weekenden kan het erg druk zijn in Kerststad Valkenburg. Wie door de week een bezoekje brengt geniet van meer ruimte en service. Zo heb je alle tijd om de sfeer en alle magische momenten van Kerststad Valkenburg rustig in je op te nemen.

Kom alvast in de kerstsfeer!

Bekijk hier de leukste kerst blogs en vlogs!

In Kerststad Valkenburg is zoveel te beleven, dat ontdek je nooit in je eentje. Daarom neemt ons team van lokale bloggers en vloggers je tijdens dit kerstavontuur mee langs de leukste must-do's en gezelligste plekken om bourgondisch te genieten. Het is de ultieme voorpret! 

De leukste tips om Kerststad te ontdekken!

Brochure Kerststad Valkenburg

Ook dit jaar wordt Valkenburg aan de Geul weer omgetoverd tot een sfeervolle en feeërieke kerststad. Wil je je bezoek alvast plannen? Download de gratis brochure en bekijk wat er waar te beleven valt!