Kerststad Website Header Planjebezoek

Plan je bezoek

Het ultieme kerstgevoel!

In Kerststad Valkenburg is zoveel te beleven. Dat red je nooit in één dag, daarom is het handig om je bezoek vooraf te plannen. Plan je overnachtingen, attracties en de plekken waar je wilt eten en drinken voorafgaand aan je bezoek. Zo kun je optimaal genieten van je dag of dagen in Kerststad Valkenburg. Vergeet ook vooral niet om je tickets vooraf te boeken voor alle kerstactiviteiten die je wilt doen. 

Plan je bezoek tijdens Kerststad Valkenburg

2017 Kerststad Valkenburg Gemeentegrot

Kom doordeweeks!

Bezoek Kerststad Valkenburg door de week. In de weekenden kan het erg druk zijn in Kerststad Valkenburg. Wie door de week een bezoekje brengt geniet van meer ruimte en service. Zo heb je alle tijd om de sfeer en alle magische momenten van Kerststad Valkenburg rustig in je op te nemen.

Kom alvast in de kerstsfeer!

De leukste tips om Kerststad te ontdekken!

Brochure Kerststad Valkenburg

Ook dit jaar wordt Valkenburg aan de Geul weer omgetoverd tot een sfeervolle en feeërieke kerststad. Wil je je bezoek alvast plannen? Download de gratis brochure en bekijk wat er waar te beleven valt!

Bekijk hier de leukste kerst blogs en vlogs!

In Kerststad Valkenburg is zoveel te beleven, dat ontdek je nooit in je eentje. Daarom neemt ons team van lokale bloggers en vloggers je tijdens dit kerstavontuur mee langs de leukste must-do's en gezelligste plekken om bourgondisch te genieten. Het is de ultieme voorpret! 

Kerstboom zuurstok stock

Bestel je tickets via Tickli

Ga dit jaar goed voorbereid op pad in Kerststad Valkenburg. Plan je bezoek van te voren en stel je dag samen met betoverende activiteiten en ontspannen horecabezoekjes. Boek álle tickets online in onze ticketshop!