Gevolgen nieuwe coronamaatregelen

Kerststad Valkenburg blijft open met o.a. aangepaste openingstijden (tot 17u). Het dragen van een mondkapje wordt weer verplicht en op de binnenlocaties en in de grotten moet er weer 1,5 meter afstand gehouden worden. De website wordt zo snel mogelijk bijgewerkt met de juiste informatie over de nieuwe maatregelen en openingstijden. 

Kerstboom snoep zuurstock krans stock

Pers

Hier vind je alle praktische persinfo

Leuk dat je wilt schrijven, posten of uitzenden over Kerststad Valkenburg! We helpen je graag met alle praktische zaken en informatie in de vorm van een perskit. Wil je de beelden uit de perskit gebruiken voor in een brochure of op je website?  Dit mag op voorwaarde van bronvermelding van © Kerststad Valkenburg.

Neem voor al je persvragen contact op met:

Team Marketing - Visit Zuid-Limburg
043-609 8515
marketing@visitzuidlimburg.nl

Pagina10 Kerststadvalkenburg
Kerstmarkt Gemeentegrot 10 (Eleven Media)

European Best Christmas Market 2020

Hoera! Kerststad mag zich één van de 10 beste kerstmarkten in Europa noemen en dé beste van Nederland! Met wel 12.022 stemmen behaalde Kerststad Valkenburg een mooie 9e plek in de ‘European Best Christmas Market 2020’ competitie en liet hierbij steden als Trier, Praag, Amiens en Keulen achter zich!

2017 Kerststad Valkenburg Gemeentegrot2
Kerstmarkt Fluweelengrot 8

European City of Christmas 2018

Op 20 december 2017 mocht Kerststad Valkenburg in Madrid de award 'European City of Christmas 2018' in ontvangst nemen in de categorie 'gemeenten tot 100.000 inwoners'. Met het unieke en veelzijdige aanbod dat Kerststad Valkenburg te bieden heeft, staan we definitief op de Europese kaart van Kerststeden! 

Druk Bezochte Santa's Village
Engeltje In Grot