Pers

Hier vind je alle praktische persinfo

Leuk dat je wilt schrijven, posten of uitzenden over Kerststad Valkenburg! We helpen je graag met alle praktische zaken en informatie in de vorm van een perskit. Wil je de beelden uit de perskit gebruiken voor in een brochure of op je website?  Dit mag op voorwaarde van bronvermelding van © Kerststad Valkenburg.

Ben je van plan om tijdens de Landal Christmas Parade foto's of video's te maken, dan dien je je vooraf aan te melden via onderstaande gegevens.

Neem voor al je persvragen contact op met:

Team Marketing - Visit Zuid-Limburg
043-609 8515
marketing@visitzuidlimburg.nl

European Best Christmas Market 2023?

Hoera! Kerststad is wederom genomineerd voor de titel 'Europeans Best Christmas Market'. In 2020 behaalde Kerststad met 12.022 stemmen al een mooie 9e plek in het rijtje van beste kerstmarkten in Europa en dé beste van Nederland en liet hierbij steden als Trier, Praag, Amiens en Keulen achter zich! Stemmen kan dit jaar van 30 november t/m 7 december. 

European City of Christmas 2018

Op 20 december 2017 mocht Kerststad Valkenburg in Madrid de award 'European City of Christmas 2018' in ontvangst nemen in de categorie 'gemeenten tot 100.000 inwoners'. Met het unieke en veelzijdige aanbod dat Kerststad Valkenburg te bieden heeft, staan we definitief op de Europese kaart van Kerststeden!