Rolduc kerst altaar

Op pad in Kerststad Valkenburg

Beleef de magie

In Valkenburg duurt Kerstmis niet twee, maar 51 dagen! In de donkerste tijd van het jaar brengt Kerststad Valkenburg licht! Bezoek het kerststadje voor het ultieme kerstgevoel en geniet van de sfeer, de gezelligheid en al het moois dat dé kerstbestemming van Nederland te bieden heeft. Het kan allemaal dit jaar: plan je bezoek vooraf en boek je tickets. 

Boek jouw plekje bij je favoriete attracties

Geniet van fonkelende lampjes en spectaculaire lichtshows. Sjees met goed weer de rodelbaan naar beneden en bezoek het dorp van de Kerstman. Bezoek verschillende voorstellingen van het kerstverhaal en verwen jezelf met verwarmende lekkernijen. Favoriet is natuurlijk struinen langs kerstkraampjes in de sfeervolle grotten.

Kerstmarkt Gemeentegrot 6 (Eleven Media)
Parade kerststad 2

Zoveel te beleven in Kerststad Valkenburg!

Berkelpport Lightarts

Bewonder het lichtkunstfestival

Bezoek Christmas LightArts en bewonder een nieuw licht dat over het historisch Geulstadje wordt geworpen. De Middeleeuwse geschiedenis van Valkenburg en de rijke kersttraditie vormden de belangrijkste inspiratiebronnen voor de indrukwekkende lichtkunstwerken. 

De leukste tips om Kerststad te ontdekken!

Brochure Kerststad Valkenburg

Ook dit jaar wordt Valkenburg aan de Geul weer omgetoverd tot een sfeervolle en feeërieke kerststad. Wil je op de hoogte blijven van al het leuks wat er te beleven is? Download de gratis brochure!

Volop genieten van de kerstsfeer!