Op pad in Kerststad Valkenburg.
Beleef de magie!

De must-do's in Kerststad Valkenburg

We zien je graag terug in Kerststad voor de editie van 2024. Het kerstspektakel staat gepland van 15 november 2024 tot 5 januari 2025. Mis het niet en reserveer deze data alvast in je agenda! 🌟
Houdt onze website in de gaten, vanaf september zullen onze tickets weer beschikbaar zijn. 

In Valkenburg duurt Kerstmis niet twee, maar 51 dagen! In de donkerste tijd van het jaar brengt Kerststad Valkenburg licht! Bezoek het kerststadje voor het ultieme kerstgevoel en geniet van de sfeer, de gezelligheid en al het moois dat dé kerstbestemming van Nederland te bieden heeft. Het kan allemaal dit jaar!

Plan je bezoek vooraf, kom doordeweeks en boek je tickets bij je favoriete attracties.

Deze highlights mag je niet missen in Kerststad Valkenburg:

Geniet van fonkelende lampjes en magische lichtjes tijdens de kerstparade. Sjees met goed weer de rodelbaan naar beneden en bezoek het dorp van de Kerstman. Bezoek verschillende voorstellingen van het kerstverhaal en verwen jezelf met verwarmende lekkernijen. Favoriet is natuurlijk struinen langs kerstkraampjes in de sfeervolle grotten.

Kom doordeweeks!

Bezoek Kerststad Valkenburg door de week. In de weekenden kan het erg druk zijn in Kerststad Valkenburg. Wie door de week een bezoekje brengt geniet van meer ruimte en service. Zo heb je alle tijd om de sfeer en alle magische momenten van Kerststad Valkenburg rustig in je op te nemen.

De leukste tips om Kerststad te ontdekken!

Brochure Kerststad Valkenburg

Ook dit jaar wordt Valkenburg aan de Geul weer omgetoverd tot een sfeervolle en feeërieke kerststad. Wil je je bezoek alvast plannen? Download de gratis brochure en bekijk wat er waar te beleven valt!

Volop genieten van de kerstsfeer!