Groepen

Hier vind je alle praktische groepsinfo!

Groepen

Kom je met een groep naar Kerststad Valkenburg? Gezellig! Je vindt hier alle informatie om je verblijf zo leuk mogelijk te maken.

Groepstickets & Arrangementen

Het is mogelijk om – zodra deze beschikbaar zijn – online groepstickets voor Kerststad Valkenburg te bestellen via tickli, dé ticketshop van Limburg. Groeps - en combinatietickets zijn beschikbaar voor Kerstmarkt Gemeentegrot, Kerstmarkt Fluweelengrot, Kerst in MergelRijk en Kerst in Winter Wonderland. 

Behalve de bovengenoemde groepstickets is het groepsaanbod in en rondom Valkenburg nog veel groter. Denk aan culinaire wandelarrangementen of aan actieve, winterse uitstapjes, allemaal verkrijgbaar bij Visit Zuid-Limburg. Ook vinden er in de kerstperiode veel leuke evenementen plaats. Kijk voor een overzicht op www.kerstinzuidlimburg.nl.

Parkeren

Kom je met een touringcar naar Kerststad Valkenburg? Dan vragen we even aandacht voor het parkeerbeleid. Het afzetten en ophalen van je passagiers kan het beste op parkeerterrein Odapark. Vergeet je niet om de motor even uit te zetten? Lang stationair draaien wordt niet op prijs gesteld.

Om je bus te parkeren navigeer je naar de Prinses Margrietlaan. Op drukke dagen kan het zijn dat deze parkeerplaats vol is. De verkeersregelaars verwijzen je dan naar de Hekerweg waar je de bus langs de weg kunt parkeren. Zet hier ook meteen je motor uit.

Verblijf

Een meerdaags bezoek aan Kerststad Valkenburg is nóg leuker. Er zijn veel overnachtingsmogelijkheden en sfeervolle accommodaties, ook voor groepen. Visit Zuid-Limburg helpt je hier graag bij verder. Klik hier voor alle groepsaccommodaties of bel 0900-555 9798 (€ 1,00 p.g.).

Contactgegevens

Visit Zuid-Limburg
Afd. Informatie & Reserveringen
Tel. 0031 – (0)43-6098500
E-mail: kerststad@visitzuidlimburg.nl

 

 

 

Praktische info

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website