Gevolgen nieuwe coronamaatregelen

Kerststad Valkenburg blijft open met o.a. aangepaste openingstijden (tot 17u). Het dragen van een mondkapje wordt weer verplicht en op de binnenlocaties en in de grotten moet er weer 1,5 meter afstand gehouden worden. De website wordt zo snel mogelijk bijgewerkt met de juiste informatie over de nieuwe maatregelen en openingstijden. 

Route D'amuse 7 (Eleven Media)

Groepen

Hier vind je alle praktische groepsinformatie

Kom je met een groep naar Kerststad Valkenburg? Hier vind je alle informatie om je verblijf goed en veilig te laten verlopen. Voor groepen is het noodzakelijk om vooraf online groepstickets voor de verschillende activiteiten van Kerststad Valkenburg te bestellen via Tickli, dé ticketshop van Limburg. Houd daarbij rekening met de coronamaatregelen!

Groepstickets & Arrangementen

Groepstickets zijn beschikbaar voor verschillende activiteiten in de grotten en daarbuiten. Je kunt deze verschillende activiteiten ook combineren door de tickets van de activiteiten op een bepaalde dag en tijdstip in het winkelmandje te plaatsen en in één keer af te rekenen.

Behalve de activiteiten in de grotten is het groepsaanbod in en rondom Valkenburg heel divers. Denk aan culinaire wandelarrangementen of aan actieve, winterse uitstapjes, allemaal verkrijgbaar bij Visit Zuid-Limburg. Allemaal ook in kleinere groepjes te doen. Plan jullie dag, uitje of weekend vooraf en reserveer de nodige plaatsen. Ook bij de restaurants, hotels en cafés.

Kerststad Valkenburg 2019 Gemeentegrot 2
Kerststad Valkenburg 2019 Sfeer Bovenaf

Parkeren

Kom je met een touringcar naar Kerststad Valkenburg? Dan vragen we even aandacht voor het parkeerbeleid. Het afzetten en ophalen van je passagiers kan het beste op de in- en uitstaphalte op het parkeerterrein bij het Odapark. Vergeet je niet om de motor even uit te zetten? Lang stationair draaien is niet fijn voor omwonenden en niet goed voor het milieu.

Tegenover de in- uitstaphalte is een grote parkeerplaats voor touringcars gereserveerd. Hier kunt u op aanwijzing van de verkeersregelaars uw touringcar parkeren. Is deze parkeerplaats vol dan wordt er een parkeeroverloop op de Cauberg ingericht. Hier kunt u alleen op aanwijzing van de verkeersregelaars gebruik van maken. 

Bezoek Kerststad Valkenburg met een groep!

Veelgestelde vragen van touroperators

Kan ik op het laatste moment tickets online kopen en betalen? Normaliter konden we altijd rechtstreeks bij de Gemeentegrot tickets reserveren. We weten namelijk nu nog niet of de dagtocht definitief door gaat.
De tickets worden verkocht op tijdsloten en vol = vol. Het is verstandig om vooraf tickets te kopen. Op het laatste moment kan het zijn dat er geen tickets verkrijgbaar zijn. Reserveren zonder te betalen is helaas niet mogelijk.

Kunt u voor onze dagtocht een tijdslot afblokken?
Dat kun je zelf doen door het aantal tickets te kopen binnen één of meerdere tijdsblokken.

Kerststad Valkenburg 2019 Sfeer Eleven Media 2
Kerstmarkt Fluweelengrot

Veelgestelde vragen van groepen

Hoe zit het met groepen? Kunnen wij tegelijkertijd naar binnen?
Afhankelijk van het aantal tickets dat je per tijdsblok kunt kopen, kunnen de groepen in die samenstelling naar binnen mits gehouden wordt aan de geldende coronamaatregelen.

Wat is de ticketprijs voor groepen?
Kijk op de pagina Tickets en bij de verschillende activiteiten voor de entree(groeps)prijzen.