Route D'amuse 7 (Eleven Media)

Groepen

Hier vind je alle praktische groepsinformatie

Kom je met een groep naar Kerststad Valkenburg? Hier vind je alle informatie om je verblijf goed en veilig te laten verlopen. Voor groepen is het noodzakelijk om vooraf online groepstickets voor de verschillende activiteiten van Kerststad Valkenburg te bestellen via Tickli, dé ticketshop van Limburg. Houd daarbij rekening met de coronamaatregelen!

Groepstickets & Arrangementen

Groepstickets zijn beschikbaar voor verschillende activiteiten in de grotten en daarbuiten. Je kunt deze verschillende activiteiten ook combineren door de tickets van de activiteiten op een bepaalde dag en tijdstip in het winkelmandje te plaatsen en in één keer af te rekenen.

Behalve de activiteiten in de grotten is het groepsaanbod in en rondom Valkenburg heel divers. Denk aan culinaire wandelarrangementen of aan actieve, winterse uitstapjes, allemaal verkrijgbaar bij Visit Zuid-Limburg. Allemaal ook in kleinere groepjes te doen. Plan jullie dag, uitje of weekend vooraf en reserveer de nodige plaatsen. Ook bij de restaurants, hotels en cafés.

Kerststad Valkenburg 2019 Gemeentegrot 2
Kerststad Valkenburg 2019 Sfeer Bovenaf

Parkeren

Kom je met een touringcar naar Kerststad Valkenburg? Dan vragen we even aandacht voor het parkeerbeleid. Het afzetten en ophalen van je passagiers kan het beste op parkeerterrein Odapark. Vergeet je niet om de motor even uit te zetten? Lang stationair draaien is niet fijn voor omwonenden en niet goed voor het milieu.

Om je bus te parkeren navigeer je naar de Prinses Margrietlaan. Op drukke dagen kan het zijn dat deze parkeerplaats vol is. De verkeersregelaars verwijzen je dan naar de Hekerweg waar je de bus langs de weg kunt parkeren. Zet hier ook meteen je motor uit. Op het onderstaande kaartje zie je de route naar de Hekerweg naar het centrum van Kerststad Valkenburg (ca. 20 minuten lopen). 

Bezoek Kerststad Valkenburg met een groep!