Veilig op pad in Kerststad Valkenburg

Door corona ziet alles er anders uit. Gelukkig gaat Kerststad Valkenburg door! Dit dankzij uitgebreide maatregelen die zijn genomen voor jouw veiligheid. Van jou vragen we enkele regels in acht te nemen en dan kunnen we allemaal veilig genieten van 100% kerstsfeer!

Het belangrijkste is om 1,5 meter afstand te houden en je dag van te voren plannen. We wensen je alvast veel voorpret!

Bekijk hier alles wat je moet weten voor een veilig bezoek aan Kerststad Valkenburg.

Groepen

Hier vind je alle praktische groepsinformatie.

Groepen

Kom je met een groep naar Kerststad Valkenburg? Hier vind je alle informatie om je verblijf goed en veilig te laten verlopen. Houd rekening met de coronamaatregelen.

Groepstickets & Arrangementen

Voor groepen vanaf 20 personen is het noodzakelijk om online groepstickets voor de verschillende activiteiten van Kerststad Valkenburg te bestellen via Tickli, dé ticketshop van Limburg. Groepstickets zijn beschikbaar voor Kerstmarkt Gemeentegrot, Kerst in MergelRijk en Kerst in Winter Wonderland. Ze zijn te combineren door de tickets van verschillende activiteiten op dag en tijdstip in het winkelmandje te plaatsen en in één keer af te rekenen.

Behalve de bovengenoemde groepstickets is het groepsaanbod in en rondom Valkenburg nog veel groter. Denk aan culinaire wandelarrangementen of aan actieve, winterse uitstapjes, allemaal verkrijgbaar bij Visit Zuid-Limburg. Plan jullie dag, uitje of weekend vooraf en reserveer de nodige plaatsen. Ook bij de restaurants, hotels en cafés.

Parkeren

Kom je met een touringcar naar Kerststad Valkenburg? Dan vragen we even aandacht voor het parkeerbeleid. Het afzetten en ophalen van je passagiers kan het beste op parkeerterrein Odapark. Vergeet je niet om de motor even uit te zetten? Lang stationair draaien is niet fijn voor omwonenden en niet goed voor het milieu.

Om je bus te parkeren navigeer je naar de Prinses Margrietlaan. Op drukke dagen kan het zijn dat deze parkeerplaats vol is. De verkeersregelaars verwijzen je dan naar de Hekerweg waar je de bus langs de weg kunt parkeren. Zet hier ook meteen je motor uit. Op dit kaartje zie je de route naar de Hekerweg naar het centrum van Kerststad Valkenburg (ca. 20 minuten lopen). 

Verblijf

Een meerdaags bezoek aan Kerststad Valkenburg is nóg leuker. Er zijn veel overnachtingsmogelijkheden en sfeervolle accommodaties, ook voor groepen. Visit Zuid-Limburg helpt je hier graag bij verder. Klik hier voor de leukste adresjes in Valkenburg of bel 0900-555 9798 (€ 1,00 p.g.).

Contactgegevens

De Visit Zuid-Limburg Experience is dé bron van informatie als je Kerststad Valkenburg met een groep wilt bezoeken. Hier kennen ze de beste plekjes waar jij met je groep kunt overnachten. Ook weten ze welke restaurants je groep kunnen ontvangen voor een heerlijk hapje en drankje, van koffie met vlaai tot lunch of diner. 

Visit Zuid-Limburg
Afd. Informatie & Reserveringen
Tel. 0031 – (0)43-6098500
E-mail: kerststad@visitzuidlimburg.nl

 

Gratis entree voor één chauffeur of reisleider

Als chauffeur of reisleider hoeft je echt niet in de bus te blijven wachten totdat je groep na uren struinen op de Kerstmarkten eindelijk klaar is. Groepen vanaf 30 personen mogen één chauffeur of reisleider gratis mee nemen. Uiteraard moet hij/zij zich bij elke grot legitimeren om gratis toegang te krijgen.

-

-

Praktische info

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website