Groepen

Kerststad Valkenburg Informatie

Informatie over Kerststad Valkenburg voor groepen/touroperators

Kerststad Valkenburg biedt u, als groep/touroperator, op deze pagina uitgebreide informatie over de mogelijkheden voor groepen betreffende Kerststad Valkenburg. Tevens vindt u hier informatie over de bereikbaarheid van Kerststad Valkenburg en het parkeerbeleid.

Informatie en aanbod

Via de volgende link kunt u online groepstickets  bestellen voor de Kerstmarkt Gemeentegrot, Kerstmarkt Fluweelengrot en Kerst in MergelRijk: Tickets voor de Kerststad Activiteiten
Voor meer informatie over alle activiteiten kunt u terecht bij:

VVV Zuid-Limburg
Afd. Informatie & Reserveringen
Tel. 0031 – (0)43-6098500
e-mail: kerststad@vvvzuidlimburg.nl / website: www.vvvzuidlimburg.nl

Arrangementen
Naast voordelige tickets voor de kerstmarkten en MergelRijk, zijn er nog tal van andere aantrekkelijke arrangementen, culinaire wandelingen en (actieve) winterse uitstapjes verkrijgbaar bij VVV Zuid-Limburg. Ook vinden er in de kerstperiode vele leuke evenementen plaats. Kijk voor een overzicht op: www.kerstinzuidlimburg.nl

Verblijf
Tijdens de kerst is het prima vertoeven in Kerststad Valkenburg. VVV Zuid-Limburg nodigt u uit voor een heerlijk verblijf in deze regio. Laat u informeren over de vele overnachtingsmogelijkheden en sfeervolle accommodaties. Bezoek voor meer informatie de website met accommodaties of bel: 0900-555 9798 (€ 1,00 p.g.).

Route en parkeren Voor bussen

Route voor bussen naar Kerststad Valkenburg

De route voor het bereiken van de in- en uitstapplaats voor bussen wordt goed met borden aangegeven vanaf afslag 3 op de A79

Om Kerststad Valkenburg met behulp van uw navigatiesysteem te bereiken, voert u in uw navigatiesysteem in: Prinses Beatrixsingel, Valkenburg

  • Komend uit de richting Keulen – Aken- Heerlen neemt u de A79 richting Maastricht/Valkenburg. Neem de afslag Valkenburg-Houthem (afslag 3) en volg de gele borden ‘Kerststad Valkenburg’ en de aanwijzingen van de verkeersregelaars.
  • Komend uit de richting Eindhoven volgt u de A2 richting Maastricht. Bij de afslag Valkenburg (ca. 5 km voor Maastricht) gaat u van de snelweg af. U volgt de borden richting Valkenburg en komt vervolgens op de A79. Neem de afslag Valkenburg-Houthem (afslag 3) en volg de gele borden ‘Kerststad Valkenburg’ en de aanwijzingen van de verkeersregelaars.
  • Komend uit de richting Liège – Maastricht volgt u de A2 richting Eindhoven en neemt u vervolgens de eerste afslag richting A79 Heerlen / Valkenburg. Neem de afslag Valkenburg-Houthem (afslag 3) en volg de gele borden ‘Kerststad Valkenburg’ en de aanwijzingen van de verkeersregelaars.

In- en uitstappen buspassagiers

Voor een vlotte doorstroming van het verkeer en de veiligheid van onze gasten worden bussen niet toegelaten in het centrum. Speciaal voor de bussen is een in- en uitstapplaats ingericht op het parkeerterrein naast het Odapark, waar de passagiers kunnen uitstappen en instappen. De passagiers kunnen vanaf dit punt eenvoudig het centrum van Kerststad te voet bereiken.

Wanneer de passagiers weer opgehaald moeten worden kan de bus naar de speciaal ingerichte in-en uitstapplaats rijden en de passagiers daar ophalen. De in- en uitstapplaats en de busparkeerplaats zijn middels borden duidelijk bewegwijzerd.

Route voor het parkeren van uw bus

Klik hier voor een kaartje met de touringcar parkeerplaatsen.

Op aanwijzing van de verkeersregelaars kunt u uw bus parkeren op bedrijventerrein De Valkenberg (Parking D1). Om bedrijventerrein De Valkenberg met behulp van uw navigatiesysteem te bereiken, voert u in uw navigatiesysteem in:  De Valkenberg, Valkenburg Wanneer er geen ruimte meer is op het bedrijventerrein, kunt u uw bus lang de Prinses Beatrixsingel (Parking D2) parkeren.

 

 

Let op!

Om de overlast voor onze bewoners zo veel mogelijk te beperken, is het verboden om uw touringcar langer dan vijf minuten stationair te laten draaien. Hier wordt streng op toegezien. Wij rekenen op uw medewerking.

 

kerststad-valkenburg-achtergrond2