Landal Christmas Parade

Tijdens Kerststad Valkenburg trekt twee maal per week een sprookjesachtige optocht (Landal Christmas Parade) door de oude straatjes van het stadje. De historische kern vormt een spectaculair decor voor de lichtstoet met rijkelijk versierde praalwagens en groepen dansers in prachtige kostuums.

Op een speciaal voor Kerststad gecomponeerd kerstnummer is stilstaan tijdens het kijken bijna onmogelijk. De lichtjes, dansers, wagens en de aanstekelijke muziek maken de Landal Christmas Parade elk jaar weer tot één van de grote publiekstrekkers van Kerststad Valkenburg.

+4
⟶ Blog van Laura
Christmas Parade 1 Laura bezoekt

Laura bezoekt... Christmas Parade Valkenburg

De Kerstparade is inmiddels een ware traditie geworden in Valkenburg. Laura gaat op bezoek bij de danseresjes die iedere kerstperiode weer in de parade te vinden zijn. Ze staan op de prachtig verlichte wagens en vertellen met hun performance een verhaal! 

Lees verder

Bezoek de Landal Christmas Parade!

Stem op Kerststad Valkenburg !

Kerststad Valkenburg is in de race om in de top 10 te komen voor Europeans Best Christmas Destination! Naast dat we ook verkozen zijn tot Best Christmas Destination van Nederland dit jaar, dingen we ook mee naar de Europese titel. Stem jij mee? Klik dan hier!