Kerstmarkt Gemeentegrot

Kerstmarkt Gemeentegrot

In de sfeervol verlichte mergelgangen van de Gemeentegrot in Valkenburg vind je de grootste ondergrondse kerstmarkt van Europa. Het eindeloze labyrint is tijdens Kerst omgetoverd tot een uitgebreide kerstmarkt voor de echte kerstliefhebber!

 

Alles is uit de kast getrokken om elk hoekje in kerstsferen te hullen: geniet van de rijkelijk versierde decors, duizenden kleine lichtjes en gezellige stands met cadeaus voor jezelf of voor onder de boom. De Kerstmarkt kent ook dit jaar weer een aantal nieuwe producten en een geheel nieuw decor. In elk hoekje en in elke gang vind je wel iets verrassends. Natuurlijk kun je jezelf ook trakteren op de welbekende dranken, gerechten, hapjes en delicatessen die thuishoren op een kerstmarkt…

Contactgevens & prijzen

Cauberg 4
6301 BT Valkenburg
www.kerstmarktgemeentegrot.nl
kerstmarkt.gemeentegrot@valkenburg.nl

Prijzen
Volwassenen: €7,50
Kind 5 t/m 11 jaar: €5,00
Groepsprijs (> 20 personen): €7,00

Openingstijden

13 november t/m 30 december 2020
Maandag t/m vrijdag: 11.00 – 19.00 uur
Zaterdag & zondag: 10.00 – 19.00 uur

Uitzonderingen:
24 & 30 december: 11.00 - 18.00 uur
25 december: gesloten

Let op: De kassa sluit 45 minuten vóór de sluitingstijd van de Kerstmarkt. Dit om bezoekers de kans te geven om de gehele Kerstmarkt te zien en teleurstellingen te voorkomen.

 

Rolstoeltoegankelijk | Honden niet toegestaan

 

KinderKerststad bij Kerstmarkt Gemeentegrot

Welkom in de KinderKerstgrot!
De Gemeentegrot heeft elke woensdagmiddag tussen 13:30 en 17:00 uur speciaal voor de jongste kerstvierders een superleuk kinderprogramma: ontmoet de Kerstman, knutsel je eigen kerstbal, versier een van de vele kerstbomen in de grot of laat jezelf schminken. Geniet van deze gezellige gezinsmiddag voor jong en oud(ers)!

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website