Veilig op pad in Kerststad Valkenburg

Door corona ziet alles er anders uit. Gelukkig gaat Kerststad Valkenburg door! Dit dankzij uitgebreide maatregelen die zijn genomen voor jouw veiligheid. Van jou vragen we enkele regels in acht te nemen en dan kunnen we allemaal veilig genieten van 100% kerstsfeer!

Het belangrijkste is om 1,5 meter afstand te houden en je dag van te voren plannen. We wensen je alvast veel voorpret!

Bekijk hier alles wat je moet weten voor een veilig bezoek aan Kerststad Valkenburg.

Route d'Amuse

Route d'Amuse

Het succes van Route d’Amuse is al jaren ongekend en het recept zo eenvoudig. Tijdens één van de vier wandelroutes – jij kiest – krijg je bij vier horecazaken een heerlijke amuse. Elk van de routes laten je een stukje van Kerststad Valkenburg ontdekken, maar ook iets van het prachtige landschap rondom het Geulstadje.

 

Deze culinaire wandeling is de ideale invulling voor een lange ochtend of middag lekker happen en stappen met je gezin, familie, een groep vrienden of collega’s als afsluiter óf begin van het jaar. Voor kinderen en vegetariërs wordt voor aangepaste, maar minstens net zo lekkere hapjes gezorgd!

Contactgegevens & prijzen

www.route-damuse.nl
info@route-damuse.nl

De Route d’amuse is verkrijgbaar bij de Visit Zuid-Limburg Experience Valkenburg (Theodoor Dorrenplein 5), Landal Kasteeldomein de Cauberg en deelnemende horeca.

Prijzen
Volwassenen: €11,95
Kind 5 t/m 11: €11,95

Wanneer?

13 november 2020 t/m 3 januari 2021
Dagelijks: 12.00 - 18.00 uur

Uitzonderingen:
26 december: 12.00 - 16.00 uur
24, 25, 31 december & 1 januari: gesloten

 

Tip: Op de zondagen in december kan het druk zijn. Wandel dan de route in omgekeerde volgorde of begin lekker op tijd. 
Reserveren bij de restaurants is niet mogelijk, maar bestel wel vooraf alvast je ticket.

Speciale hapjes voor kids

Tijdens de Route d’Amuse happen en stappen de kids gewoon lekker mee! Onderweg genieten ze van echte kinderfavorieten zoals bitterballen, nuggets, gehaktballetjes, kipfingers met zoute chilisaus, knakworsten in een wrap, poffertjes, huisgemaakte brownies met ijs en chocolademousse met smarties: wat een feest!

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website