Route d'Amuse

Bourgondisch genieten van kerstamuses

De Route d’Amuse is al jaren een ongekend succes en het recept is zó eenvoudig. Tijdens je gekozen route krijg je bij vier horecazaken een heerlijke amuse. Elk van de routes laat je een stukje van Kerststad Valkenburg en haar omgeving ontdekken. 

Deze culinaire wandeling is de ideale invulling voor een lange ochtend of middag lekker happen en stappen met je gezin, familie, een groep vrienden of collega’s als afsluiter óf begin van het jaar. Voor kinderen en vegetariërs wordt voor aangepaste, maar minstens net zo lekkere hapjes gezorgd!

+4

Wandel een Route d'Amuse!

Tip!

Wil jij graag (bourgondisch) genieten tijdens een Route d'Amuse wandeling en zijn de weekenden volgeboekt? Niet getreurd, je kan ook een plekje door de week reserveren, dan is het rustiger. Alvast bon appétit en santé! 

Welke routes zijn er?

Er zijn twee routes die langs verschillende horecazaken voeren: 

  • Route 1 rood (4,5-5.5 km): Shimano Experience Center - Restaurant De Zoete Zoen (niet op woensdagen) - Bar Bistro de Michiel (woensdagen) - De Wilhelminatoren - Bij de Jongens

  • Route 2  blauw (5.5 km): Restaurant Bruis - Party & Bites - Brasserie Kasteel Schaloen -  Taverne Speeltuin 't Koetshoes