Gevolgen nieuwe coronamaatregelen

Kerststad Valkenburg blijft open met o.a. aangepaste openingstijden (tot 17u). Het dragen van een mondkapje wordt weer verplicht en op de binnenlocaties en in de grotten moet er weer 1,5 meter afstand gehouden worden. De website wordt zo snel mogelijk bijgewerkt met de juiste informatie over de nieuwe maatregelen en openingstijden. 

Route d'Amuse

Bourgondisch genieten van kerst amuses

Het succes van Route d’Amuse is al jaren ongekend en het recept zo eenvoudig. Tijdens één van de twee culinaire wandelroutes krijg je bij vier horecazaken een heerlijke amuse. De route laat je een stukje van Kerststad Valkenburg ontdekken, maar ook iets van het prachtige landschap rondom het Geulstadje.

Deze culinaire wandeling is de ideale invulling voor een lange ochtend of middag lekker happen en stappen met je gezin, familie, een groep vrienden of collega’s als afsluiter óf begin van het jaar. Voor kinderen en vegetariërs wordt voor aangepaste, maar minstens net zo lekkere hapjes gezorgd!

+4
Kerststad Valkenburg 2017 route d'amuse
Route D'Amuse groep
Kerststad Valkenburg 2019 Route D'amuse 2
Route D'amuse drank eten

De routes

Er zijn twee verschillende smakelijke kerstwandelingen te lopen: 

  • Route 1: Valkenburg oost-west (5,5 km). Route 1 biedt een amuse bij Hotel Huis ter Geul - Black Label Hotel Valkenburg - Bij de Jongens - Taverne 't Koetshoes. 
  • Route 2: Monumenten & natuurwandeling (4 km). Route 2 biedt een amuse bij De Haselderhof - De Zoete Zoen - Shimano Experience - Party & Bites 't Hoekje. 

 

Elke route heeft één vaste startlocatie. Een starttijd kan gereserveerd worden tussen 11.00 en 14.00 uur. De amuses worden geserveerd tot maximaal 18.00 uur (m.u.v. 26 december). Neem de tijd en maak er een gezellige middag met vrienden, collega's of familie van! 

Wandel een Route d'Amuse!

Route D'amuse drank eten

Tip!

Wil jij graag (bourgondisch) genieten tijdens een Route d'Amuse wandeling en zijn de weekenden volgeboekt? Reserveer een plekje door de week dan is het rustiger. Alvast bon appetit en santé!