Santa's Village

Bezoek het dorp van de kerstman

In hartje Valkenburg, op het Theodoor Dorrenplein, vind je Santa's Village. Een gezellige kerstdorp vol met originele houten chalets. Op de sfeervolle kerstmarkt vind je de leukste kerstaccessoires en kerstcadeautjes en proef je heerlijke kerstmarkt lekkernijen! 

Geniet in Santa's Village van heerlijke warme wafels, oliebollen, crêpes en churros. Voor de grotere trek kan je in Santa’s Grill terecht voor een originele Duitse bratwurst direct van de grill….heerlijk! Bezoek ook Santa’s Bar, waar je even tot rust kan komen onder het genot van een warme chocomel of originele Glühwein. 

+1

Ontmoet de kerstman!

Ontmoet de kerstman in Santa's Village! Op woensdag, zaterdag en zondag bezoekt de kerstman zijn dorpje in Kerststad Valkenburg, wie weet loop je hem wel tegen het lijf! Je kan de kerstman aantreffen bij Santa’s Village in de buurt van zijn Chillroom in de buurt van Santa’s BAR.

Bezoek Santa's Village!

Bekijk hier wat de geldende coronamaatregelen in Santa's Village zijn. 

Stem op Kerststad Valkenburg !

Kerststad Valkenburg is in de race om in de top 10 te komen voor Europeans Best Christmas Destination! Naast dat we ook verkozen zijn tot Best Christmas Destination van Nederland dit jaar, dingen we ook mee naar de Europese titel. Stem jij mee? Klik dan hier!