Gevolgen nieuwe coronamaatregelen

Kerststad Valkenburg blijft open met o.a. aangepaste openingstijden (tot 17u). Het dragen van een mondkapje wordt weer verplicht en op de binnenlocaties en in de grotten moet er weer 1,5 meter afstand gehouden worden. De website wordt zo snel mogelijk bijgewerkt met de juiste informatie over de nieuwe maatregelen en openingstijden. 

Santa's Village

Bezoek het dorp van de kerstman

In hartje Valkenburg, op het Theodoor Dorrenplein, vind je Santa's Village. Een gezellige kerstdorp vol met originele houten chalets. Op de sfeervolle kerstmarkt vind je de leukste kerstaccessoires en kerstcadeautjes en proef je heerlijke kerstmarkt lekkernijen! 

Geniet in Santa's Village van heerlijke warme wafels, oliebollen, crêpes en churros. Voor de grotere trek kan je in Santa’s Grill terecht voor een originele Duitse bratwurst direct van de grill….heerlijk! Bezoek ook Santa’s Bar, waar je even tot rust kan komen onder het genot van een warme chocomel of originele Glühwein. 

+1
Santa's Village Valkenburg
Santa's Village 8 (Eleven Media)
Kerststad Valkenburg
Santa's Village 3 (Eleven Media)

Ontmoet de kerstman!

Ontmoet de kerstman in Santa's Village! Op woensdag, zaterdag en zondag bezoekt de kerstman zijn dorpje in Kerststad Valkenburg, wie weet loop je hem wel tegen het lijf! Je kan de kerstman aantreffen bij Santa’s Village in de buurt van zijn Chillroom in de buurt van Santa’s BAR.

Bezoek Santa's Village!