Nieuwe maatregelen per 15 december 2020

Per direct heeft de overheid een lockdown afgekondigd waardoor alle attracties, activiteiten en niet-essentiële winkels gesloten zijn t/m 19 januari 2021. Voor lokaal shoppen kun je online terecht en tijdens een wandeling zijn er nog diverse locaties die to-go bieden.

Kerst in Valkenburg

Blijf gezond, hou vol en zorg voor elkaar!

- Naar aanleiding van de aangescherpte corona-maatregelen door de overheid, per 15 december, zijn alle attracties, activiteiten en niet-essentiële winkels gesloten t/m 19 januari 2021. Voor lokaal shoppen kun je online terecht en tijdens een wandeling zijn er nog diverse locaties die 'to-go' bieden. -

 

Om elkaar te beschermen doen we het allemaal iets rustiger aan dit jaar, maar het is nog steeds Kerst in Valkenburg. De middeleeuwse straatjes zijn ondergedompeld in de vertrouwde kerstsfeer, terwijl de kasteelruïne majestueus erbovenuit torent. In twee verschillende grotten beleef je de ondergrondse betovering, terwijl je de sfeervolle uitbeelding van het kerstverhaal bewondert, in het groot en in het klein. Proef de warmte en de gezelligheid van Kerst in Valkenburg en bekijk hieronder wat er te beleven is.

Must do's Kerst in Valkenburg

1

Kerst in MergelRijk

Dé Kerstgrot van Valkenburg mag je niet overslaan! Kijk je ogen uit bij de levensgrote mergelsculpturen, beleef unieke kerstdorpjes en het 25 meter lange kerstverhaal in miniatuur. Bestel online je tickets!

Gesloten t/m 19 januari 2021
2

Winter Wonderland

Stap binnen in de ondergrondse mergelgangen van de Wilhelminagrot en ervaar het kerstverhaal in de mooiste kerststal van Europa!

Gesloten ivm coronamaatregelen
3

Kerstshoppen

Prachtige decoratie en duizenden lichtjes maken het shoppen gezellig in Valkenburg. Shop hier niet enkel je cadeaus, maar ook dé perfecte outfit. Struin door de knusse winkelstraatjes langs bijzondere boetiekjes. De ondernemers geven je een warm welkom!

Bekijk de winkels in Valkenburg voor online shoppen
4

Winterwandelingen door Valkenburg

In en rond Valkenburg maak je de allermooiste winterse wandelingen: goed gemarkeerde paden, ongeëvenaard natuurschoon en jaloersmakende uitzichten. Stop onderweg voor een lekker hapje of drankje to-go. Deze 5 wandelroutes mag je niet missen!

Top 5 wandelingen!

Dit is er allemaal te doen

Bezoek de Visit Zuid-Limburg shop

Valkenburg ontdekken begint bij de Visit Zuid-Limburg Experience op het Th. Dorrenplein. Onze medewerkers helpen je graag met al je vragen en vertellen je over de mooiste plekjes en de leukste activiteiten! Laat je ook verrassen en verleiden door het uitgebreide assortiment Limburgse streekproducten en cadeau-artikelen.

Vragen?
Vragen? Bekijk deze FAQ

Heb jij vragen over over je bezoek aan Kerststad Valkenburg, tickets of de activiteiten? Hier kun je de veelgestelde vragen vinden!

Voor wegwijs en activiteiten als je ín Valkenburg bent

Download dan nu de Kerststad Valkenburg-app! Via deze app ontvang je alle informatie over wat Kerststad Valkenburg allemaal te bieden heeft, en nog veel meer! Ontdek op ieder moment bij welke attractie en activiteit jij in de buurt bent.

Download hier de app
Volg ons op social media
Volg ons op social media Facebook én Instagram

Volg @kerststadvalkenburg op Facebook en Instagram en blijf op de hoogte van alle laatste updates. Deel ook jouw Kerst in Valkenburg-moment met #kerststadvalkenburg

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website