Gevolgen nieuwe coronamaatregelen

Kerststad Valkenburg blijft open met o.a. aangepaste openingstijden (tot 17u). Het dragen van een mondkapje wordt weer verplicht en op de binnenlocaties en in de grotten moet er weer 1,5 meter afstand gehouden worden. De website wordt zo snel mogelijk bijgewerkt met de juiste informatie over de nieuwe maatregelen en openingstijden. 

Kerstmarkt Gemeentegrot

Kerststad Valkenburg

Zet je schrap voor hét kerstspektakel van het jaar

Van 12 november 2021 t/m 9 januari 2022 is het Geulstadje Valkenburg weer van onder tot boven in kerstsferen gehuld. Geniet gezellig en ontspannen van de vele lichtjes, de muziek en al het lekkers, boven- én ondergronds! Dit jaar is er wat meer voorpret dan normaal, want we vragen je om je bezoek van te voren te plannen. Veel plezier!

Een sprookjeskerst in Valkenburg

Daar waar de kerstmarkten een echte beleving zijn. Daar waar je eindeloos kunt wandelen in unieke wonderschone winterlandschappen. Daar waar de kerstliefde door de maag gaat. Daar waar duizenden kerstlichtjes fonkelen en zovéel leuks te beleven is. In Valkenburg strijk je neer, voor een kerst in magische sfeer! 

Kerststad Valkenburg 2019 Gemeentegrot 2
Christmas Fairytales Parade Meisje
Kerstklokje Bij Valkenhof

Ga goed voor­bereid op pad

Wil je het maximale uit je bezoek halen? Bestel voorafgaand aan je bezoek online tickets voor betoverende kerst-activiteiten in onze Tickli ticketshop. Alle events staan op datum dus je ziet direct wat er tijdens jouw bezoek voor leuks te beleven valt. 

Op avontuur in Kerststad

In Kerststad Valkenburg valt zoveel te beleven! Laat je meevoeren door de ondergrondse betovering in de kerstgrotten van Valkenburg met de gezelligste kraampjes, sfeervolle lichtjes, het kerstverhaal verteld in groot en klein en meterslange miniatuurdorpjes. Het hele stadje is in kerstsferen gehuld voor dat onvervalste kerstgevoel. Wat ga jij allemaal doen? 

Kom en ervaar de magie zelf!

(deze film is opgenomen voor de Corona-pandemie)

VVV Visit winkel Valkenburg kerst

Het leukste startpunt van je bezoek!

De Visit Zuid-Limburg Shop in Valkenburg (Lindenlaan 17) is hét startpunt om Kerststad Valkenburg te ontdekken. Kom langs voor het antwoord op al je vragen, de beste insider tips, en laat je verrassen door het uitgebreide assortiment aan heerlijke streekproducten en de leukste kerstcadeaus!

App Kerststad

Download de Kerststad Valkenburg app!

Via deze app ontvang je alle informatie over wat Kerststad Valkenburg allemaal te bieden heeft, en nog veel meer! Ontdek op ieder moment bij welke attractie en activiteit jij in de buurt bent.

Magische kerstmomenten

Deel jouw meest magische Kerststad Valkenburg moment met ons via #kerststadvalkenburg of @kerststadvalkenburg

2021 NRF RGB Kleur Liggend 01
Giro 777

Kerststad Valkenburg wordt mede mogelijk gemaakt door:

Nationaal Rampenfonds Limburg